EDITIE 1

De eerste editie van de Etalage is een magazine vol met lifestyle, shopping, ondernemersschap en verhalen uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk.

INSPIRATIE

In deze eerste editie startte we met verhalen van een lokale wereldkampioen bakken, een horeca-onderneemster die haar droom verwezenlijkt in coronatijd en een familie die al dertien pleegkinderen in huis nam. Maar je leest ook waar je goede koffie haalt, wie je planten kan oplappen en waar je de mooiste
mode-items haalt. Heb jij een bijzonder verhaal voor de volgende editie? Neem contact op met de redactie.

"Zodra de telefoon gaat houd ik van het kind."

Petra en Riens hebben drie
biologische kinderen en twee pleegkinderen. “Ik snap niet waarom mensen ons zo bijzonder vinden. Wij zijn een doodnormaal gezin.” 

Ondernemers die kleur geven aan de regio

Iedereen is uniek op zijn of haar manier. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat je ook onderscheidend bent met je onderneming? Wij mochten 3 ondernemers interviewen.

Het Kruideniertje
in Barendrecht

Van kruidenier, naar kapper, naar brocante winkel, naar woning. Een pand waar veel mensen binnen zijn geweest en een flinke geschiedenis heeft. De Dorpsstraat in Barendrecht

De Buytenhof
in Rhoon

Op boerderij de Buytenhof waan je je even op vakantie. Doe een wandeling door deappelboomgaard en pluk je 
eigen boeket in de pluktuin.

Klassiek met
een moderne twist

Een restaurant, bistro en partycentrum in één. De Wevershoeve is veelzijdig 
en is voor zowel een avondje dineren als een bruiloftsfeest een aanrader. 

Uit- en 
thuistips

Iedere editie nemen we interessante uit en thuis tips op. Benieuwd waar we in de eerste editie aandacht voor hebben? Bekijk de pagina hieronder.

Chocolamore Ridderkerk

Wilco en Annemieke, een echtpaar met passie voor de zaak. Ooit begonnen als banketbakker bij Joop van Vliet, een bekend ‘begrip’ in Ridderkerk, en nu al 12 jaar een eigen label.